HomeProducts & ServicesCompanyNewsDownloadsContacts
-*- ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΣΚEΥΑΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΚΑΦΕ KAI ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, LOGISTICS -*-

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2018

Friday , August 31, 2018

Η Εταιρία μας θα συμμετάσχει στην ανωτέρω διεθνή Εκθεση Συσκευασίας στην Αθήνα που θα λάβει χώρα στον Εκθεσιακό Χώρο Μetropolitan, κοντά στο Αεροδρόμιο των Αθηνών μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2018.

Το περίπτερό μας θα είναι στην Αίθουσα 3 το C9A

Η εταιρία μας θα παρουσιάσει τα ακόλουθα μηχανήματα.

1/ Ενα Ψηστηρι Καφέ BRAMBATI 5 Kgs
2/ Μία Οριζόντια Μηχανή Στυσκευασίας GSP 50
3/ Εναν Ελεγκτή Ξένων Σωμάτων DYLOG με Ακτίνες-Χ
4/ Μία Τράπεζα Κοπής Ράβδων Δημητριακών

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ

Wednesday , October 22, 2014

Η εξειδικευμένη Ιταλική εταιρεία LS SaRL, την οποία αντιπροσωπεύουμε, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση 2 αυτόματων πλήρων γραμμών εμφιαλώσεως στην Νιγηρία στον πελάτη μας ROM OIL. Οι 2 γραμμές, μία για φιάλες 0,75 και 1 λίτρου και η άλλη για φιάλες των 2,75 και 4 λίτρων ήταν πλήρης με φυσητές μηχανές παραγωγής πλαστικών φιαλών, πλύσιμό, πλήρωση, κλείσιμο, έλεγχο, ετικετάρισμα, ομαδοποίηση και υπερκάλυψη με θερμο-συρικνούμενο φίλμ. Ταυτόχρονα εγκαταστάθηκε και μία ημιαυτόματη μηχανή για την πλήρωση, κλείσιμο και ετικετάρισμα μεγάλων πλαστικών δοχείων 20-30 λίτρων της LS SaRL Οι ανωτέρω γραμμές θα τεθούν σε λειτουργία περι το τέλος του τρέχοντος έτους, όταν το νέο εργοστάσιο παραγωγής φυτικών ελαίων θα είναι έτοιμο.

 

ΚΥΛΙΝΔΡΌΜΥΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Friday , September 19, 2014

Η Παγκοσμίως γνωστή εταιρεία NESTLE, μας παράγγειλε τον 2ο Κυλινδρόμυλο της νέας γενιάς για άλεση καφέ από τον εξειδικευμένο Ιταλικό οίκο BRAMBATI SpA

 

ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ

Friday , August 29, 2014

Μία μηχανή Συσκευασίας φρυγμένου καφέ σε κόκκους, με 4 πλευρικές κολλήσεις, βαλβίδα και διπλό τετράγωνο πάτο εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Η μηχανή είναι κατασκευής του Ιταλικού οίκου OPEM.

 

ΨΗΣΤΗΡΙ ΚΑΦΕ 300 ΚΙΛΩΝ

Tuesday , August 5, 2014

Ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση του νέου μεγάλου Ψηστήρι Καφέ του Ιταλικού οίκου BRAMBATI SpA

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΚΤΙΝΩΝ Χ ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

Monday , August 4, 2014

Η Εταιρεία ΑΣΠΙΣ Α.Ε. έθεσε σε επιτυχή λειτουργία τον 2ο Ανιχνευτή Ξένων Σωμάτων για διάφορα μεγέθη κονσερβών με κομπόστες ροδAκίνων που αγόρασε από την γνωστή Ιταλική Εταιρεία DYLOG SpA.

 

ΛΕΒΗΣ PANINI

Tuesday , July 1, 2014

Τέθηκε σε λειτουργία ο Ατμολεβητας 20 τόνους/ώρα κατασκευής του Ιταλικου οίκου PANINI στο νέο εργοστάσιο ζυμαρικών της εταιρίας FLOUR MILLS OF NIGERIA PLC, με την επωνυμία GOLDEN PASTAS στην Agbara της Νιγηρίας.

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ-Χ

Wednesday , December 4, 2013

Πουλήσαμε ένα δεύτερο Ανιχνευτή Ξένων Σωμάτων με Ακτίνες-Χ στην Ελληνική εταιρία ΑΣΠΙΣ Α.Ε., διότι έμειναν ικανοποιημένοι από την λειτουργία την πρώτης μηχανής που αγόρασαν από τον οίκο που αντιπροσωπεύουμε, την Ιταλική εταιρία DYLOG SpA.

 

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΚΑΦΕ

Wednesday , November 20, 2013

Η NESTLE HELLAS A.E., η εταιρία που πρώτη εγκατέστησε και λειτούργησε μύλους άλεσης καφέ με κυλίνδρους για Ανατολικού τύπου καφέ, παράγγειλε ένα νέο τύπο μύλου για Ανατολικού τύπου καφέ από τον Ιταλό κατασκευαστή, BRAMBATI SpA. Οι νέου τύπου κυλινδρόμυλοι BRAMBATI έχουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητά παραγωγής και μπορούν να επιτύχουν άλεση καφέ, ικανή να ικανοποιήσει και τις πιό απαιτητικές προδιαγραφές.

 

ΠΥΡΓΟΙ ΨΥΞΕΩΣ

Thursday , July 25, 2013

Η γνωστή Ελληνική εταιρία ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε. εμπιστεύθηκε τον Ιταλικό οίκο SCAM T.P.E. για την προμήθεια και εγκατάσταση των νέων πύργων ψύξεως για το εργοστάσιο τους στα Σαβάλια, Ηλείας, με στόχο να αυξήσει την απόδοση των συμπυκνωτών τοματοπελτέ της

 

ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ

Monday , July 8, 2013

Ενας πελάτης μας αγόρασε μέ την διαμεσολάβηση μας μία μηχανή συσκευασίας καφέ σε ατομικές μερίδες "cialde" για τις μηχανές καφέ ESPRESSO. Η μηχανή είναι κατασκευής του Ιταλικού οίκου OPEM Η μηχανή αυτή είναι η πρώτη του τύπου αυτού πού λειτουργεί στην Ελλάδα και δείχνει τον στόχο του πελάτη μας να καλύψει προοδευτικά την παραγωγή και διάθεση όλων των τύπων καφέ.

 

ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

Wednesday , July 3, 2013

Η μεγάλη Ελληνική εταιρία παραγωγής ζυμαρικών, ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΕ., παράγγειλε από την Παγκοσμίως γνωστό Ιταλό κατασκευαστή μηχανημάτων συσκευασίας ζυμαρικών RICCIARELLI SpA, μία σειρά μηχανημάτων : - μία ζυγιστική μηχανή πολλαπλών κεφαλών για ζυμαρικά - μία μηχανή συσκευασίας κοφτών ζυμαρικών με διπλό τετράγωνο πάτο - μία αυτόματη μηχανή μορφοποίησης και εγκιβωτισμού

 

ΨΗΣΤΗΡΙ ΚΑΦΕ

Thursday , April 18, 2013

Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία για το ψήσιμο, την άλεση και την συσκευασία καφέ, παράγγειλε από τον οίκο BRAMBATI SpA που αντιπροσωπεύουμε ένα μεγάλο ψηστήρι καφέ δυναμικότητας 300 κιλά ανά φόρτωση.

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΛΑΔΙΟΥ

Thursday , February 28, 2013

Το 2013 πουλήσαμε 2 αυτόματες γραμμές εμφιάλωσης λαδιού. Μία γραμμή για πλαστικές φιάλες 0,75 και 1 λίτρου και μία γραμμή για φιάλες 2,75 και 4 λίτρων. Οι γραμμές είναι πλήρεις με τις φυσητές μηχανές για την παραγωγή των φιαλών και τις μηχανές για την πλήρωση, το τάπομα, το ετικετάρισμα και την ομαδοποιηση των φιαλών σε θερμοσυρικνούμενα δέματα. Πουλήσαμε επίσης στον ίδιο πελάτη και μία ημι-αυτόματη γραμμή εμφιάλωσης λαδιού σε μεγάλα δοχεία των 10-25 λίτρων.

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ-Χ

Monday , January 21, 2013

Η εταιρία ΑΣΠΙΣ Α.Ε. μας επιβεβαίωσε την παραγγελία της για ένα Ανιχνευτή Ξένων σωμάτων με Ακτίνες-Χ για τον νέο εργοστάσιο της στην Βόρειο Ελλάδα παραγωγής κομπόστες ροδακίνων, με προοπτική να αγοράσει και ένα δεύτερο τον επόμενο χρόνο.

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ-Χ

Monday , October 22, 2012

Η εJειδικευμένη εταιρία AGRIFREDA AE, εν συνεχεία της ικανοποιητικής λειτουργίας του πρώτου ανιχνευτού ξένων σωμάτων με Ακτίνες-Χ που είχαν αγοράσει από την DYLOG SpA τον προηγούμενο χρόνο, μας παράγγειλαν και ένα δεύτερο ανιχνευτή ξένων σωμάτων της DYLOG.

 

ΡΑΦΙΝΕΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ

Monday , July 12, 2010

Η εταιρία μας έκλεισε ένα συμβόλαιο πολλών εκατομυρίων για την γνωστή Γερμανική κατασκευαστική εταιρία B.M.A. γιά την προμήθεια 10 Ασυνεχών και 4 Συνεχών Φυγόκεντρων, που προορίζονται για μία νέα ραφινερία ζάχαρης υπο κατασκευή στο Λάγγος της Νιγηρίας, άπό μία θυγατρική της FLOUR MILLS OF NIGERIA PLC., που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λάγγος. Η νέα ραφινερία αναμένεται να είναι έτοιμη στους επόμενους 24 μήνες.

 

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΦΕ

Sunday , May 30, 2010

Η γνωστή βιομηχανία καφέ ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ A.E. στην Θεσσαλονίκη, εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις της με ένα νέο Μύλο καφέ με ράουλα, σύστημα πνευματικής μεταφοράς καφέ και σιλό πεφρυγμένου καφέ με την βοήθεια μας και την εμπειρία του Ιταλικού κατασκευαστικού Οίκου BRAMBATI SPA

 

AFTER BURNERS ΓΙΑ ΨΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΦΕ

Wednesday , May 26, 2010

Η περίφημη πολυεθνική εταιρία SARA LEE αγόρασε από την Ιταλική εταιρία BRAMBATI SPA, που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, 2 After Burners για τα ψηστήρια της.

 

ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΓΙΑ ΡΥΖΙΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ

Tuesday , May 11, 2010

Είμαστε περίφανοι να ανακοινώσουμε την πώληση μία ακόμη μηχανής με Ακτίνες Χ του Ιταλού κατασκευαστή DYLOG στην ΑΡΝΑΟΥΤΕΛΗΣ Α.Ε. για ρύζια και όσπρια. Η DYLOG ήταν ο πρώτος κατασκευστής μηχανών με Ακτίνες Χ που μπήκε στην Ελλάδα πρό 10 ετών, έχοντας πουλήσει πάνω από 25 μηχανές, για τον έλεγχο ξένων σωμάτων μέσα  σε συσκευασμένα τρόφιμα.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΥΤΟΧΩΜΑ

Wednesday , April 21, 2010

Η Ιταλική εταιρία VAI SRL πούλησε μέσω της εταιρίας μας στο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ μία μηχανή συσκευασίας φυτοχώματος σε πλαστικούς σάκους καταναλωτή μεγέθους έως 40 λίτρα